Specializovaný prodej
Specializovaný prodej Specializovaný prodej

REKLAMAČNÍ ŘÁD

Reklamační řád společnosti vychází z Občanského zákoníku a vztahuje se pouze na zboží, jehož reklamace je řádně uplatněna v záruční lhůtě.

Záruční lhůta je 24 měsíců, pokud není uvedeno více.

Kontrola zásilky

Při převzetí balíčku od zaměstnance České pošty máte právo si balíček zkontrolovat, zda není mechanicky poškozen. V případě poškození máte možnost uplatnit u České pošty reklamaci.

Za všech okolností se snažíme vyjít zákazníkům vstříc. V případě, že objevíte na zakoupeném zboží v průběhu záruční lhůty vadu, která nebyla způsobena nevhodným používáním, ale samotnou vadou zboží, máte právo na reklamaci v záruční lhůtě.

Reklamované zboží musíte zaslat včetně kopie dodacího listu a průvodního dopisu se stručným popisem vady zboží.

O průběhu reklamačního řízení budete informováni emailem.

  • provozovatel e-shopu neposkytuje osobním odběr zboží a nemá žádnou provozovnu - nákup je možný jen přes e-shop.
  • na e-shopu probíhá podle partnerských dat pravidelná aktualizace zboží, proto je uveden datum platnosti cen, ale je možné že některé ceny i po aktualizaci zůstávají stejné.
  • Kupující je povinen zboží od přepravce řádně převzít, zkontrolovat neporušenost obalů, počet balíků a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně písemně oznámit přepravci samotnému i prodávajícímu.
  • Všechny ceny před slevou platí pokud zákazník chce zboží od dodavatele osobně předvést popř. udělat komplexní školení na obsluhu výrobku. Tuto službu nabízí jen náš dodavatel.
  • Provozovatel e-shopu neposkytuje osobním odběr zboží a nemá žádnou provozovnu - nákup je možný jen přes e-shop. E-shop pouze zprostředkovává prodej zboží. Provozovatel obchodu není přímý dodavatel zboží. Dodavatelem zboží je FK technics, spol. s r.o., Koněvova 1883/62, 130 00 Praha 3 – Žižkov, Veškeré dotazy jsme schopni vyřídit na emailu velkoobchod@fkt.cz a tel./fax: +420 221 965 456, 9.
  • Reklamace bude vyřízena nejdéle do 30-ti dnů.

    Našim cílem je vyřídit reklamaci k Vaší spokojenosti.

    Adresa pro reklamace:

    FK technics, spol. s r.o.

    Koněvova 1883/62
    130 00 Praha 3 – Žižkov

    IČ: 40614476
    DIČ: CZ40614476

    Veškeré dotazy jsme schopni vyřídit na emailu velkoobchod@fkt.cz a tel./fax: 221 965 456, 9