Specializovaný prodej
Specializovaný prodej Specializovaný prodej

DODACÍ A DOPRAVNÍ PODMÍNKY

  1. Přesná cena dopravy bude upřesněna po objednávce zboží a cena 135 Kč i s DPH je stanovena jen jako přibližná cena dopravy.
  2. Doprava při objednávce nad 5.000 i s DPH zdarma.
  3. Pro dopravu jsou využity tyto dopravní společnosti Česká pošta.
  4. PROČ NAKUPOVAT U NÁS

    Nabízíme kvalitu.

    • Zboží dopravíme rychle a včas!
    Poštovné (cena za dopravu) a balné pro balíky 0 - 30 kg = 135 Kč.
    Součet délek výška + šířka + délka balíku nesmí přesáhnout 3m.
    Poštovné (cena za dopravu) a balné pro balíky nad 30 kg nebo nad součet délek 3 m = individuální cena.
    V takovém případě vás budeme kontaktovat s cenou za dopravu kalkulovanou individuálně.
    Objednávka se stane závaznou až po vašem odsouhlasení ceny za dopravu.
    Zaslání po celé ČR.
  5. provozovatel e-shopu neposkytuje osobním odběr zboží a nemá žádnou provozovnu - nákup je možný jen přes e-shop.
  • na e-shopu probíhá podle partnerských dat pravidelná aktualizace zboží, proto je uveden datum platnosti cen, ale je možné že některé ceny i po aktualizaci zůstávají stejné.
  • Kupující je povinen zboží od přepravce řádně převzít, zkontrolovat neporušenost obalů, počet balíků a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně písemně oznámit přepravci samotnému i prodávajícímu.
  • Všechny ceny před slevou platí pokud zákazník chce zboží od dodavatele osobně předvést popř. udělat komplexní školení na obsluhu výrobku. Tuto službu nabízí jen náš dodavatel.
  • Provozovatel e-shopu neposkytuje osobním odběr zboží a nemá žádnou provozovnu - nákup je možný jen přes e-shop. E-shop pouze zprostředkovává prodej zboží. Provozovatel obchodu není přímý dodavatel zboží. Dodavatelem zboží je FK technics, spol. s r.o., Koněvova 1883/62, 130 00 Praha 3 – Žižkov, Veškeré dotazy jsme schopni vyřídit na emailu velkoobchod@fkt.cz a tel./fax: +420 221 965 456, 9.
    1. na e-shopu probíhá podle partnerských dat pravidelná aktualizace zboží, proto je uveden datum platnosti cen, ale je možné že některé ceny i po aktualizaci zůstávají stejné.
    2. Kupující je povinen zboží od přepravce řádně převzít, zkontrolovat neporušenost obalů, počet balíků a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně písemně oznámit přepravci samotnému i prodávajícímu.
    3. Všechny ceny na webu jsou uváděny i s DPH.
    4. Do ostatních států dodáváme jen na přání a po předchozí domluvě. Aktuální cenu dopravy a celkovou cenu dodávky Vám sdělíme na požádání